Home Nieuws Complimenteuze Marciano Vink wijst naar harde kern PSV

Complimenteuze Marciano Vink wijst naar harde kern PSV

12139
0

De afgetekende overwinning op Ajax kwam zondagmiddag nog heel even in het geding door het incident met het lege plastic glas.

Ondanks een 2-0 voorsprong werd het duel tijdelijk gestaakt. Een PSV-supporter gooide vanaf de Noordtribune een lege bierbeker op het veld, wat leidde tot de tijdelijke staking. Het leidde opnieuw tot vele discussies en meningen. Zo ook aan tafel bij ESPN. Zo ziet ESPN analist Marciano Vink dat de sociale controle op de tribunes groter wordt.

“Er komt nu wel een soort schaamte”, zegt Vink aan tafel bij Voetbalpraat van ESPN. “Je ziet dat de harde kern het veroordeelt. Dat zijn toch wel de gasten die het meest betrokken waren bij incidenten. Zij veroordelen het als er aan de lange zijde iets gebeurt. Je krijgt toch het gevoel dat men het heel graag beter wil. Bij PSV was iedereen er in het stadion klaar mee”, is Vink complimenteus voor met name de harde kern op de Oosttribune.

Ook ESPN analist Mario Been merkt dat het onderwerp vele tongen los maakt. Been vreest voor volgende incidenten. De analist maakt zich met name zorgen om de bekerfinale van zondag. “Dat snap ik in De Kuip weer niet. Feyenoord hangt iedere wedstrijd die netten op. Dan kun je al minder dingen op het veld gooien, dat is al een plus. Tijdens de bekerfinale hangen die alleen achter de doelen. Ik ben bang dat het zondag ook weer een paar stilgelegd gaat worden. Ik denk dat dit nog heel lang gaat duren”, zegt Been over de netten.


Vorig artikelPSV – Ajax | Stunning scenes in Eindhoven!
Volgend artikelGullit en Waterreus onder de indruk van leider Luuk de Jong: ‘Wat een goede speler is dat nog steeds’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in