Home Nieuws Complimenteuze Cristiano Ronaldo wijst naar Ruud van Nistelrooij: ‘Raar dat dit niet...

Complimenteuze Cristiano Ronaldo wijst naar Ruud van Nistelrooij: ‘Raar dat dit niet meer gebeurt’

7090
0

Cristiano Ronaldo is inmiddels aangesloten bij het Portugese nationale elftal maar in Engeland is hij nog altijd het gesprek van de dag.

De gehele Premier League spreekt schande van de uitspraken van Ronaldo over Ten Hag en zijn werkgever Manchester United. Vrijwel alle media berichten dagelijks over de Portugees. Zijn naam komt vrijwel evenzo vaak naar voren als nieuwsartikelen over het Engelse nationale elftal. Het controversiële interview met Piers Morgan is niets anders dan een opmaat naar een vertrek bij United. Voor PSV kan de kwestie ook verstrekkende gevolgen hebben. Mocht Ronaldo immers vertrekken heeft het er alle schijn van dat PSV een nieuw miljoenen bod vanuit Engeland op Cody Gakpo kan ontvangen.

Ronaldo en United zijn duidelijk klaar met elkaar maar het interview op de Britse TV telde ook nog enkele positieve noten. De enigszins gefrustreerde Ronaldo lijkt de afgelopen dagen vooral af te geven op alles en iedereen, maar de aanvaller deelde ook nog complimenten uit aan Ruud van Nistelrooij, zijn vroegere teammaat bij United.

Het tweetal speelde enkele seizoenen samen bij Manchester United. Ronaldo probeerde naar eigen zeggen de mentaliteit van Ruud van Nistelrooij te kopiëren. “Het is ergens raar dat het tegenwoordig niet meer gebeurt. Helemaal als je de beste spelers bezig ziet”, zegt hij tegen Piers Morgan.

“Ik weet nog dat ik achttien, negentien, twintig was en altijd keek naar Ruud van Nistelrooij. En ook naar Ferdinand, Roy Keane en Giggs. Omdat ik naar hen keek en goed voor mezelf zorg, leidt het ertoe dat ik dit succes heb gehad en nog steeds actief ben”, aldus Ronaldo.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here