Home Nieuws Complimenten van de tv-kijker voor uitstekende analyse Bosz: ‘Scherven ruimen? Welnee, waarom?’

Complimenten van de tv-kijker voor uitstekende analyse Bosz: ‘Scherven ruimen? Welnee, waarom?’

6141
0

Peter Bosz staat bekend als uitstekende communicator alsmede als een realist. De coach predikt aanvallend voetbal maar is ook analytisch genoeg de juiste conclusies te trekken na een nederlaag.

Het was tijdens de wedstrijd dan ook al enigszins uitkijken naar het commentaar na afloop. Hoe zou de sterke communicator Peter Bosz reageren na afloop van Arsenal – PSV?

Het antwoord is even simpel als logisch te noemen. Namelijk: rustig overziend en relativerend. Er is natuurlijk ook niets aan de hand in groep B. Want drie keer winnen in vier wedstrijden tegen Sevilla en Lens, plus een punt tegen Arsenal thuis en/of uit in Sevilla, betekent normaal gezien de tweede plaats in groep B.

Na afloop wist Bosz weer op de voor hem kenmerkende wijze zijn visie op de wedstrijd te geven. De vragen van de VTBL verslaggever van dienst waren goed te noemen. De antwoorden van Bosz zo mogelijk nog beter. Op de vraag of er nu scherven geruimd moesten worden na de ‘ontluisterende’ nederlaag, reageerde Bosz zeer sterk.

‘Scherven ruimen? Welnee, waarom?. Zij waren gewoon beter dan wij’, zei Bosz over de nederlaag tegen Arsenal. De analyse van Bosz bleek vele tv-kijkers wel te kunnen waarderen.

Ook Peter Bosz is realistisch na de nederlaag tegen Arsenal. ‘Ik denk dat Arsenal bij de beste ploegen ter wereld hoort’, schreef VTBL na het interview met de trainer. Een ander reageerde met: ‘Eerlijke en realistische man!’.

Weer een ander gaf Bosz een groot compliment door te stellen: ‘Sommige mensen snappen niet dat voetbal er in de eerste plaats is om van te genieten. Elke wedstrijd van Bosz is gewoon een genot om naar te kijken, terwijl PSV jarenlang bekend stond als degelijk, oersaai, beslissend in de laatste minuten, kampioenschappen met ‘gelukjes’. Heb volle vertrouwen dat Bosz met dit spel 2e kan worden achter Arsenal. Deze pot was een reclame voor de CL. Weinig overtredingen, hoog tempo. Beter 4-0 verliezen op deze manier dan 3-0 verliezen met de bus parkeren’, aldus een tv-kijker na het interview met Bosz, die zoals eerder gezegd de complimenten verdiende na zijn analyse van de wedstrijd tussen Arsenal en PSV.


Vorig artikelValentijn Driessen kritisch op Walter Benítez na afstraffing: ‘Hij blijft een zwakke schakel’
Volgend artikelIs forse kritiek op Walter Benítez terecht en is de Argentijnse nummer drie ‘een zwakke schakel’?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in