Home Nieuws Compliment voor Joël Drommel: ‘Drommel heeft PSV amper punten gekost’

Compliment voor Joël Drommel: ‘Drommel heeft PSV amper punten gekost’

829
0

PSV nadert het einde van het seizoen en zal na afloop van beide edities PSV – Ajax meer kennis en wetenschap hebben over het lopende seizoen en de afloop daarvan.

PSV speelt eerst thuis tegen Ajax om de tweede plaats in het vizier te verkrijgen en mag een week later proberen de Amsterdammers opnieuw de weg te versperren in de strijd om de KNVB Beker. PSV bereikte recent de bekerfinale ten koste van Spakenburg. Dat gebeurde met Joël Drommel op doel, de vaste keeper voor de bekerwedstrijden. Met Drommel op doel gaat de ploeg van Ruud van Nistelrooij voor winst in de tweede finale op rij. In de Peesjevee Podcast blikt Rik Elfrink terug op de optredens van Drommel. De PSV watcher heeft complimenten over voor de eerder veel geplaagde doelman.

Elfrink stelt vast dat Drommel het best aardig doet tot nu toe. De clubwatcher legt uit: “Van Nistelrooij heeft aan het begin van het seizoen gezegd dat hij Drommel zou laten keepen. Dat kan goed of slecht uitpakken. Drommel heeft in mijn ogen niet gefaald. Er zijn een aantal ballen binnen gevallen, dat waren een paar wereldballen. Misschien had ie er wat beter uit kunnen zien, maar dan is het nog de vraag of ie ze eruit had gehaald”, vindt Elfrink.

Elfrink pakt de statistieken erbij en ziet dat de doelman stappen voorwaarts weet te maken. “Uiteindelijk zijn er statistieken laten zien hoeveel punten er verspeeld zijn met Drommel, dat is bijna niks. Drommel heeft PSV amper punten gekost. Alleen tegen Willem II toen en een paar ketsers, die zijn hem heel lang nagedragen. Ik ga ook niet zeggen dat Drommel een fantastische keeper is, dat heeft ie nog niet laten zien bij PSV, maar ik kan ook niet zeggen dat Drommel door het ijs is gezakt”, besluit Elfrink zijn analyse over de doelman.


Vorig artikelValentijn Driessen onder de indruk van Volendam verdediger en adviseert PSV Branthwaite niet te kopen
Volgend artikelRoger Schmidt met Benfica in gevarenzone, crisis ligt op de loer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in