Home Nieuws Commercieel directeur Janssen namens PSV naar Verenigde Staten en Mexico

Commercieel directeur Janssen namens PSV naar Verenigde Staten en Mexico

52
0

PSV wil de markt in de Verenigde Staten verkennen en is tevens voornemens zaken te doen in Mexico.

Commercieel directeur Frans Janssen van de club is maandag vertrokken voor een trip naar onder meer Florida en Miami. Dit meldt De Telegraaf dinsdagmorgen. Janssen zal onder meer de mogelijkheden voor een PSV Summer Camp bespreken en bezoekt de Soccerex Miami, het grootste voetbalcongres ter wereld.


Nog meer van belang is zijn trip naar Mexico, waar een ontmoeting met Guadalajara op het programma staat. In de winterstop wil de club naar Qatar en na afloop van het huidige seizoen is er wellicht een kans om de band met het land verder te verstevigen. Via de Nederlandse ambassade in Mexico wordt Janssen tevens in contact gebracht met bedrijven die interesse hebben in een Mexicaanse businessclub van PSV. De club is nog altijd op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

PSV is populair in Mexico, vooral dankzij Hirving Lozano en Erick Gutiérrez. In de Verenigde Staten volgt PSV het voorbeeld van Bayern München. De Duitse grootmacht openden vijf jaar geleden al een kantoor in New York en haalt miljoenen inkomsten binnen met allerlei commerciële deals. In navolging van Janssen is ook John de Jong afgereisd naar Mexico, waar hij scoutingswerkzaamheden voor de club verricht, weet het Eindhovens Dagblad te melden.

 

 


Facebook Comments