Home Columns Column: RVC…Niet zeuren maar sta op voor PSV

Column: RVC…Niet zeuren maar sta op voor PSV

2151
0

De roerige tijden die de club doormaakt zorgt voor veel onvrede, frustratie en ergernis bij de zeer teleurgestelde achterban.

Trouwe fan J. van Gils en geregeld schrijver van columns, uit zijn onvrede als lezer van PSV Inside middels de volgende column:


Weer iemand die moet oprotten? Ik zit me weer eens op te winden over vele berichten op diverse forums. Ze voorzien de lezers van informatie die niet relevant is.
Van Bommel is de schuldige. Nee….de Jong is degene die weg moet. Of Gerbrands misschien wel? Aad moest ooit ook al eens oprotten. Bergwijn die zelf het hazenpad heeft genomen. Allemaal passanten.
Eens in de zoveel jaar is het verstandig om nieuw bloed naar binnen te halen en mensen te laten gaan. Ik denk dat de meesten onder ons het daar wel mee eens zijn.

De manier waarop is juist die maakt wie we zijn of worden. Alles moet altijd gesmeerd verlopen bij onze club. We staan bekend om de Brabantse gemoedelijkheid.
Een trainer/coach is altijd als eerste die het veld moet ruimen bij onrust. Dit is een passant. Elke trainer/coach weet dit. Daar hoef je geen medelijden mee te hebben. De technisch directeur is hiervoor verantwoordelijk.

De technisch directeur is ook verantwoordelijk voor het aankoopbeleid wat voor de club is geschreven. Als er slechte aan-en verkopen gedaan worden dan is de td daar om erop aangesproken te worden. Supporters, journalisten en alle anderen meer of minder geëmotioneerde geïnteresseerden willen dit óók graag doen. Want hebben we niet allemaal een mening? Zoals komende zomer als het EK van start gaat…

Ik ben een fan van de club, en zie dit alles met lede ogen aan. De club die ik voorstelde aan mijn kinderen, de club die ik bij vrienden weerspiegel als de beste en mooiste club van Nederland. Ik word niet eens meer uitgelachen, want ze hebben gewoon medelijden met mij. En dan gaat het pas echt zeer doen… Die keiharde realiteit moeten we dus onder ogen zien. Als de beleidsbepalers niet snel zichtbare acties nemen, en ik zeg met nadruk “zichtbare acties”, dan eindigen we dit jaar onder de top 3 en zou dit ook zomaar bepalend kunnen worden voor de toekomst van PSV.

Iemand moet de wijste zijn. Laat dat eens zien aan de supporters. Rvc… Durf met lef te regeren. Dat wat wij ook van onze jongens in het veld vragen. Durf te regeren en ben niet bang om tegen een tik aan te lopen. Heb lef…. Waar is de club gebleven waar ik zo trots op ben?

J.v.Gils


Facebook Comments