Home Nieuws Cody Gakpo zag dat PSV het zwaar had in Waalwijk en benadrukt...

Cody Gakpo zag dat PSV het zwaar had in Waalwijk en benadrukt favoriete positie

209
0

PSV wist in Waalwijk met 1-4 te winnen maar heel gemakkelijk ging het niet, vond althans aanvoerder Cody Gakpo.

In gesprek met ESPN was Cody Gakpo het niet eens met de opmerking dat het voor PSV een makkelijke wedstrijd was. “We moesten natuurlijk gefocust zijn en ons best doen. Uiteindelijk leek het makkelijk, maar het was best zwaar”, aldus Gakpo.

“Dat lag vooral bij onszelf. We maakten niet altijd de juiste beslissingen op het juiste moment en maakten het ons daarmee onnodig lastig.” De aanvaller was dan ook niet helemaal tevreden met de uitvoering en performance van PSV in Waalwijk. “Voor rust hadden we vaker moeten scoren en aan het eind van de wedstrijd had het nog meer kunnen worden als we het beter uit hadden gespeeld”, zei hij in gesprek met ESPN.

Net zoals de vorige wedstrijd in Nijmegen en in San Sebastian tegen Real Sociedad, werd Gakpo wederom gevraagd naar de spitspositie. “Ik speel liever links en dat weet de trainer ook. Hij is alleen soms aan het schuiven met iedereen die beschikbaar is en hoe hij denkt dat we het beste de wedstrijd in kunnen gaan”, zei hij daarover. “Als ik in de spits moet spelen, dan sta ik er. Maar hij weet dat ik liever links sta. De trainer heeft ook gezegd dat ik me in de spits nog beter kan ontwikkelen en daardoor een betere allround aanvaller kan worden, maar links is wel mijn favoriete plek.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here