Home Nieuws Cody Gakpo vindt seizoen PSV geen succesvol seizoen: ‘Het is gewoon de...

Cody Gakpo vindt seizoen PSV geen succesvol seizoen: ‘Het is gewoon de manier waarop’

2452
0

PSV – NEC werd een wedstrijd die PSV dit seizoen al zo vaak wist te spelen. Goed voetbal afwisselen met zwakke momenten.

Na afloop sprak aanvoerder Marco van Ginkel de fans toe en bedankte hen voor de support. Van Ginkel sprak kort en dacht dat Cody Gakpo de microfoon over zou nemen, wat echter niet gebeurde. Cody Gakpo leek even geen zin te hebben om iets te zeggen. Of het van doen heeft met zijn toekomst die al dan niet ergens anders ligt, viel niet meteen op te maken maar de houding van de tweede aanvoerder laat eigenlijk wel grotendeels zien dat een vertrek in de maak lijkt.

Na afloop werd Gakpo ook gevraagd naar het bijna afgesloten seizoen, waarin toch twee prijzen werden behaald. Gakpo was het niet helemaal eens met de opmerking dat PSV een succesvol seizoen heeft gehad. “We hebben de beker gewonnen en deden lang mee voor de titel. De Johan Cruijff Schaal hebben we ook, maar het had allemaal anders kunnen lopen”, aldus Gakpo. “Ik ben vooral teleurgesteld. Het is gewoon de manier waarop. Als je al die momenten bij elkaar optelt zou het nu nog steeds spannend zijn. Dat is wel zuur.”

Gakpo weet nog niet of hij zijn laatste wedstrijd in het Philips Stadion al heeft gespeeld. “Daar ben ik in mijn hoofd nog niet echt mee bezig. Als ik het eenmaal zal beseffen zal het misschien zwaarder worden”, zei hij daarover. “Ik denk dat ik het echte gevoel pas ga krijgen als ik een keuze heb gemaakt of ik blijf of ergens anders heen ga”, aldus de tweede aanvoerder van dienst.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here