Home Nieuws Cody Gakpo spreekt over interesse Bayern München

Cody Gakpo spreekt over interesse Bayern München

2899
0

Cody Gakpo is dit seizoen definitief doorgebroken in de vorm van een vaste basisplaats.

Vorig seizoen was de aanvaller ook al erg belangrijk in het elftal van Schmidt maar verschillende oorzaken zorgden ervoor dat PSV en Gakpo nog niet konden excelleren. Dit jaar is alles anders.

Reserve aanvoerder Cody Gakpo zegt in een groot interview met Voetbal International dat zijn huidige positie in het elftal van Schmidt hem prima bevalt. Ook spreekt hij over zijn toekomst en de interesse van grote buitenlandse clubs. Dat de naam van FC Bayern München deze zomer viel, streelde Gakpo zeker.

In gesprek met Voetbal International zegt Gakpo dat de Europese top zijn doel is. ‘Dat is natuurlijk een supergrote club, het is leuk als je daaraan gelinkt wordt. Dat geeft wel een trots gevoel. Als zij heel concreet waren geworden, moet je daar natuurlijk wel serieus over nadenken’, zegt hij over de interesse van de grootmacht uit Beieren.

‘Maar ik moet vooral heel goed kijken naar mijn carrière en naar wat het beste is voor mij. Ik moet kijken of het past in het plan dat een club met mij heeft. Voorlopig heb ik daar nog niet over na hoeven denken. Voor mij is het belangrijk dat ik de juiste stap zet als het moment daar is. En wanneer dat moment is, dat is voor iedere speler anders’, aldus Cody Gakpo tegen weekblad Voetbal International.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here