Home Nieuws Cody Gakpo speelt vermoeidheid weg en wilde tegen FC Zürich graag de...

Cody Gakpo speelt vermoeidheid weg en wilde tegen FC Zürich graag de 90 minuten volmaken

1046
0

Cody Gakpo wilde na afloop van de 5-0 zege in de Europa League niets weten over vermoeidheid.

De aanvaller wilde graag zijn ritme vasthouden en zich laten zien op het Europese toneel. Vorige week in Zwitserland was Gakpo belangrijk met assists en doelpunten en die lijn wilde hij op het Europese toneel graag doortrekken. De aanvoerder was na afloop duidelijk over eventuele vermoeidheid tegenover Veronica.

“Nee, het liefst wilde ik vandaag ook gewoon negentig minuten maken. Iedere speler wil alles spelen. Je moet natuurlijk wel de load managen dus er valt wel iets te zeggen voor de woorden van de trainer. Het belangrijkste is dat we fit blijven deze periode waarin wedstrijden elkaar snel opvolgen.”

Ook op de vraag of Gakpo verrast was dat het vandaag net als vorige week zo gemakkelijk ging was de aanvoerder zo duidelijk: “Nee, niet verrast. We hebben er gewoon veel energie in gelegd en dat betaalt zich dan zo uit. We zijn een goed team, ook in Europa. Ik denk dat we deze twee wedstrijden hebben laten zien hoe goed we zijn. Nu is het aan ons om daar ook in de resterende drie wedstrijden in onze groep daar een vervolg aan te geven”, aldus Cody Gakpo.


Vorig artikelDeense trainer FC Zürich vol bravoure: ‘Geen angst voor PSV, we willen genieten in dit prachtige stadion’
Volgend artikelAnalisten hard voor Guus Til, zuchtende analyses over basistechniek: ‘Betrek hem zo min mogelijk in het spel’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in