Home Nieuws Cody Gakpo reageert op PSV-deal met ViaPlay | Docu over miljoenenspel rondom...

Cody Gakpo reageert op PSV-deal met ViaPlay | Docu over miljoenenspel rondom transfer Gakpo

1512
0

Cody Gakpo is naar ieders tevredenheid al bijna een jaar contractspeler van FC Liverpool. Naar nu blijkt is er vorig jaar voor en rond de miljoenendeal met de Britse grootmacht een prachtige documentaire gemaakt door PSV.

Het betreft een unieke documentaire en geeft de vele details rondom zijn transfer zijn allemaal weer. De gehele transfer en alles wat er rondom de transfer gebeurde is op film vastgelegd door PSV. De documentaire is vanaf zaterdag 25 november te zien op ViaPlay, de Zweedse betaalzender.

De hoofdrolspeler zelf is maar wat blij met de documentaire. “Ik ben blij mijn verhaal te kunnen delen met voetbalfans wereldwijd”, zegt Gakpo over de documentaire in gesprek met PSV TV. “Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest en ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om mensen te laten zien wat er nodig is om een ​​topvoetballer te worden”, aldus Gakpo, die naar eigen zeggen veel steun heeft gehad van zijn naasten.

“Maar ook hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan jezelf en de mensen die er het meest toe doen. Ik ben erg blij met de samenwerking tussen mijzelf, PSV en Viaplay, die deze serie tot leven brengt”, aldus Gakpo.

Cody Gakpo vertrok de vorige winter bij PSV, nadat de nodige clubs maanden achtereen concrete interesse wisten te tonen. Gakpo vertrok uiteindelijk naar Liverpool FC en het gehele miljoenenspel rondom de transfer is door PSV op film vastgelegd.

“Ik ga zo goed op duidelijkheid. Zodra dat weg wordt genomen, ben ik uit mijn comfort zone”, vertelt Gakpo in de documentaire. PSV legde het hele transferspel vast en laat ook zien dat aan het einde van de transferzomer van 2022 een transfer naar Manchester United op de klippen loopt. Vier maanden later tekent Gakpo bij Liverpool FC, dat zo’n 42 miljoen euro voor hem aftikt.

Al deze details zitten in de documentaire en ook komen diverse hoofdpersonen aan het woord. Natuurlijk Cody Gakpo zelf, maar ook de directie van PSV, de familie van Gakpo en zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior. Ook de bondscoach van destijds, Louis van Gaal, doet uitgebreid zijn zegje.


Vorig artikelDe conclusies na de Oranje-dagen van Schouten, Veerman en Teze: ‘Dat stempel kleeft aan hem’
Volgend artikelJournalist analyseert ‘de Twente-supporter’ in aanloop naar Twente – PSV, ook record voor Bosz in zicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in