Home Nieuws Cody Gakpo persoonlijk akkoord met Manchester United, ook Everton wil Gakpo

Cody Gakpo persoonlijk akkoord met Manchester United, ook Everton wil Gakpo

16149
0

PSV – Rangers FC nadert en dus nadert er ook een transfer van Cody Gakpo naar Manchester Untied.

De Telegraaf meldt dat Manchester United Cody Gakpo wenst te leggen deze maand. Het is niet meer de vraag of de Engelse club Gakpo wenst vast te leggen maar wanneer het zijn beslag gaat krijgen. United staat behoorlijk in brand en de eigenaren willen kost wat kost kwaliteitspelers binnenhalen. Vanwege de slechte competitiestart is er opeens een veel groter transferbudget beschikbaar gekomen en is er meer ruimte om grote transfers te kunnen doen deze maand.

Inmiddels lijkt de gehele Premier League al achter Gakpo aan te zitten. Volgens The Scottish Sun zou ook Everton inmiddels concreet in de markt zijn en zou een scout van de club afgelopen week in Glasgow al gekeken hebben naar de verrichtingen van Gakpo.

Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat Manchester United al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met het management van Cody Gakpo. Een bod is nog niet uitgebracht, maar Manchester United is wel op de hoogte van de vraagprijs die meer dan 50 miljoen euro is. Na PSV – Rangers FC zal United vermoedelijk in actie komen.


Vorig artikel‘Philipp Max is geen verdediger, hij is een middenvelder’
Volgend artikelTransfer Gakpo krijgt vermoedelijk na Rangers zijn beslag, PSV wenst 50 miljoen euro plus bonussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in