Home Nieuws Cody Gakpo over zakelijk PSV en zijn favoriete positie: ‘Ik voel me...

Cody Gakpo over zakelijk PSV en zijn favoriete positie: ‘Ik voel me aan de linkerkant het meest op mijn gemak’

361
0

Cody Gakpo gaf in gesprek met ESPN aan dat hij het een zakelijke bekeroverwinning van PSV vond.

De aanvaller is terug van lang weggeweest en maakt een fitte en goede indruk. Wel wordt er redelijk veel geschoven met de aanvaller wat zijn positie aangaat. Gakpo kreeg de vraag wat hij nu zijn beste positie vindt. “Ik voel me aan de linkerkant wel het meeste op mijn gemak, maar de trainer heeft wel een punt dat ik me kan ontwikkelen op andere posities. Daar zijn we mee bezig en ik doe mijn best”, zo gaf hij aan.

In San Sebastian tegen Real Sociedad begon Gakpo in de spits en dat kwam Roger Schmidt weer op veel kritiek te staan. “Mijn voorkeur gaat wel uit naar links en de trainer weet ook dat ik er zo over denk. De trainer wil dat ik me ook ontwikkel op andere posities, dus we hebben het er over gehad.”

Tegen Fortuna Sittard heette PSV zakelijk te zijn. Daarover zegt Gakpo: “Ons doel was om deze wedstrijd zo snel mogelijk op slot te zetten. Dat lukte niet zo heel snel, maar lukte uiteindelijk wel. Dat is het belangrijkste van deze wedstrijd”, aldus Gakpo.

Gevraagd werd aan de aanvaller hoe hij zich fysiek voelt na toch een aantal weken van afwezigheid te hebben moeten doorstaan. “Ik voel me goed. Ik ben natuurlijk geblesseerd geweest en heb nu al best wel wat minuten in de benen. Dat was af en toe wel zwaar, maar ik voel me goed”, zo gaf hij aan. “Het is mijn taak om het team zo goed mogelijk te helpen met doelpunten en assists, dus dat is ook mijn doel voor de komende wedstrijden.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here