Home Nieuws Cody Gakpo op schema voor basisplaats tegen PEC Zwolle, ook Pröpper terug...

Cody Gakpo op schema voor basisplaats tegen PEC Zwolle, ook Pröpper terug van blessures

423
0

Cody Gakpo lijkt weinig tot geen schade te hebben overgehouden aan de vermeende hersenschudding.

Gakpo ligt momenteel op schema om aanstaande zaterdagavond aan de aftrap te kunnen verschijnen van de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. PSV en Zwolle trappen pas om 21u af in het Philips Stadion dus de aanvaller heeft nog even om volledig fit te kunnen worden verklaard.


Dat betekent ook dat Gakpo op tijd fit zal zijn voor de wedstrijden tegen AS Monaco en Ajax. Afgelopen dagen werd al duidelijk dat Gakpo volop mee kon doen aan de trainingen.

De Telegraaf en het Algemeen Dagblad zagen dat het wel goed zat bij Gakpo en rekenen op zijn presentie komende thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.

Er valt nog meer goed nieuws te melden van het blessurefront want naast Gakpo is ook Davy Pröpper weer zo goed als terug. De middenvelder lijkt last te hebben van de naweeën van een heel seizoen weinig activiteiten bij zijn vorige club Brighton. Pröpper traint al de hele week mee met de selectie en lijkt ook terug te kunnen keren in de selectie tegen PEC.

Ritsu Doan daarentegen is niet beschikbaar. De Japanner is een aantal weken uit de roulatie met een knieblessure, die hij vlak voor de interlandperiode op liep na een korte en minimale training met de Japanse selectie.