Home Nieuws Cody Gakpo onverstoorbaar met 9 goals en 11 assists, geruchten over winterse...

Cody Gakpo onverstoorbaar met 9 goals en 11 assists, geruchten over winterse transfer niet aan hem besteed

958
0

Cody Gakpo blijft elke week enorm belangrijk voor PSV. Met inmiddels 9 goals en 11 assists is de aanvaller belangrijker dan ooit.

De aanvaller is hard op weg naar het WK in Qatar en tot die tijd lijkt presteren op het hoogste niveau geen enkel probleem te zijn voor de aanvaller. Ook tegen NEC leverde de reserve-aanvoerder weer als vanouds. Na afloop verscheen Gakpo als eerste voor de camera omwille van het eerder wisselen van Luuk de Jong. Geruchten over een winterse transfer zijn momenteel niet aan Gakpo niet besteed. De veel scorende aanvaller laat al weken achtereen zijn voeten spreken en dat gaat hem bijzonder goed af. Ook geruchten uit Engeland over de hoogte van een eventuele transfersom die PSV voor hem zou vragen houden Gakpo totaal niet bezig en zijn dan ook geen gespreksonderwerp voor hem.

In gesprek met ESPN keek met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen NEC. “De week begon vervelend in Groningen, waar we punten hebben verloren”, aldus Gakpo. “Je weet dat het tegen Arsenal lastig gaat worden, maar daar hebben we goed gespeeld en gewonnen. We hebben de week nu mooi af kunnen sluiten. Het kostte veel kracht, maar we hebben wel gewonnen.”

Het lukte PSV ook weer om de nul te houden. “We weten dat dit een verbeterpunt is van het team en we proberen hier elke wedstrijd weer beter in te worden”, zo gaf hij aan. “Vaak zijn we er wat ongelukkig in, maar het is fijn dat we nu twee keer achter elkaar de nul houden.”

Gevraagd werd nog wat het voor Gakpo anders maakt dat Luuk de Jong ook weer speelt. “De lange ballen gaan niet meer naar mij”, zei hij daar lachend op. “Luuk is fantastisch in de lucht en hij leidt de verdedigers af. Ik krijg daardoor meer ruimte dan normaal. Hij is een heel ervaren spits, waar wij veel aan hebben en dat laat hij vandaag ook weer zien.”


Vorig artikelGerucht over lagere transfersom van 30 miljoen euro voor Gakpo wordt meteen weersproken
Volgend artikelDonyell Malen belangrijk voor Dortmund op bezoek bij Mario Götze en Eintracht Frankfurt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in