Home Nieuws Cody Gakpo, Noni Madueke en Jordan Teze tegen FC Utrecht weer inzetbaar

Cody Gakpo, Noni Madueke en Jordan Teze tegen FC Utrecht weer inzetbaar

400
0

Roger Schmidt ziet de ziekenboeg richting de winterstop langzaam leegstromen.

De potentiele basisspelers Jordan Teze, Cody Gakpo en Noni Madueke zijn allen weer fit genoeg bevonden om bij de selectie te kunnen aansluiten. Dit deelde Roger Schmidt vrijdagmiddag mede op het persmoment op de Herdgang, zo melden Voetbal International het Eindhovens Dagblad.


Madueke en Gakpo kunnen voor PSV het verschil maken. Gakpo kwam sinds 21 oktober niet meer in actie voor PSV vanwege een enkelblessure. De aanvaller toog zelfs naar Qatar om zijn herstel te voorspoedigen. Madueke speelde sinds het Europa League-duel met AS Monaco geen enkele minuut meer voor PSV. Madueke had te maken met een hamstringblessure maar is net als Gakpo en Teze volledig fit bevonden. Een basisplaats zit er niet in voor het herstelde trio maar een invalbeurt zit er wel degelijk in voor de drie potentiele basisspelers.

Volgens het Eindhovens Dagblad is het nog afwachten of Philipp Max tegen FC Utrecht inzetbaar is. Max is inmiddels uit quarantaine maar lijkt nog niet geheel wedstrijdfit te zijn. Maximiliano Romero is op de weg terug maar kan tegen FC Utrecht nog niet zijn opwachting maken.