Home Nieuws Cody Gakpo niet enthousiast over transfer naar Manchester United

Cody Gakpo niet enthousiast over transfer naar Manchester United

20904
0

De tranferdeadline van 31 augustus nadert met rasse schreden en Cody Gakpo is nog altijd speler van PSV.

Maar voor hoe lang want het is redelijk onrustig rond Gakpo. Hoewel er nog geen concrete biedingen worden weggelegd bij PSV heeft het er alle schijn van dat Gakpo in het middelpunt van de belangstelling van Engelse grootmachten staat. Arsenal en met name Manchester United worden vrijwel dagelijks met Gakpo in verband gebracht. PSV rekent ondertussen op een scherpe en fitte Gakpo in het tweeluik met Rangers FC. De club uit Glasgow zal net als AS Moanco een zware dobber voor PSV worden maar dat geldt andersom net zo.

Hoe staat Gakpo zelf in de transfersoap die het toch enigszins aan het worden is. In alle rust begeeft Gakpo zich tussen het nieuws over de interesse van diverse clubs, waar hij zo nu en dan voor de camera slechts uitspreekt niet te weten waar zijn toekomst ligt. Staat Gakpo wel open voor clubs als Manchester United en Arsenal of heeft de aanvaller de pijlen gericht op clubs als FC Bayern München, AC Milan of de Spaanse topclubs?

Volgens het Algemeen Dagblad is het zelfs maar de vraag of het deze transferperiode tot een vertrek van Cody Gakpo naar Manchester United zal komen. Gakpo zelf staat hij niet te trappelen om naar het Old Trafford te vertrekken, weet de krant te melden. Manchester United is met twee nederlagen dramatisch aan het seizoen begonnen, het is er erg onrustig en dat zou mogelijk zijn enthousiasme naar Old Trafford te verhuizen temperen.


Vorig artikelMauro Júnior en Yorbe Vertessen nog enkele weken afwezig, waardoor Max een transfer lijkt te kunnen vergeten
Volgend artikelVan Nistelrooij: ‘Ik vind niet dat wij favoriet zijn tegen Rangers’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in