Home Nieuws Cody Gakpo besluit niet op aanbod Leeds en Southampton in te gaan,...

Cody Gakpo besluit niet op aanbod Leeds en Southampton in te gaan, PSV zet titelrace voort met Sangaré en Gakpo

1783
0

Cody Gakpo stapt zaterdagavond als aanvoerder van PSV het veld op als PSV het in de Grolsch veste opneemt tegen FC Twente.

Gakpo heeft aan alle geruchten een einde gemaakt en blijft dit seizoen bij PSV. Het lijkt de enige juiste beslissing te zijn want de buitenspeler is nog niet helemaal klaar voor een stap naar de Premier League.

De Premier League-clubs Leeds United en Southampton waren afgelopen dagen en uren het meest concreet maar het eindresultaat is dat Gakpo heeft besloten bij PSV te blijven. Gakpo heeft zelf de knoop doorgehakt, weet VI. Het Eindhovens Dagblad meldde donderdagochtend dat PSV een grote transfer uit financieel oogpunt goed kan gebruiken. De club wilde Ibrahim Sangaré niet kwijt, maar een vertrek van Gakpo was wel bespreekbaar. Woensdag besloot ook Chelsea dat het nog eens miljoenen wilde uittrekken voor een PSV’er.

Ibrahim Sangaré kon de stap naar Engeland maken want Chelsea had zo’n 40 à 45 miljoen euro over voor de Ivoriaan, maar PSV wil hem niet laten gaan. Zo zet PSV de race om de landstitel voort met Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré aan boord.


Vorig artikelChelsea meldt zich bij PSV voor transfer Ibrahim Sangaré, transfersom 40 – 50 miljoen euro
Volgend artikelCarlos Vinícius op weg naar Londense club Fulham

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in