Home Nieuws Cody Gakpo mogelijk fit voor uitwedstrijd tegen Feyenoord

Cody Gakpo mogelijk fit voor uitwedstrijd tegen Feyenoord

839
0

Mogelijk is Cody Gakpo toch op tijd voor de wedstrijd tegen Feyenoord in Rotterdam.

Dat liet Roger Schmidt vrijdagmiddag weten op de persconferentie. Dat zou uiteraard een enorme meevaller zijn. “We zullen het morgen weten over Cody en Denzel”, aldus Schmidt, die dus ook nog een slag om de arm houdt wat de kansen op een basisplaats voor Denzelf Dumfries aangaat.


“Dat kan ik nu nog niet zeggen”, aldus Schmidt op de persconferentie. “Ik denk dat Noni er drie of vier weken uit is. Mario Götze is er misschien aan het einde van volgende week weer bij. Wellicht dat hij in de bekerwedstrijd (tegen Ajax, red.) weer kan spelen.

Achter Mohamed Ihattaren staat gelukkig geen vraagteken meer en de middenvelder zou daarom weleens kunnen gaan beginnen in de Rotterdamse Kuip.

Schmidt neemt na de training van zaterdag een beslissing. “Het is geen grote beschadiging in de enkel. We moesten wachten op de tweede MRI van maandag, dat gaf goed nieuws”, zegt Schmidt over Gakpo en zijn kansen op speeltijd in Rotterdam.

“We moeten hem niet te vroeg in gaan zetten, misschien is zondag nog wat te vroeg. Daar gaan we zaterdag naar kijken”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments