Home Nieuws Cody Gakpo miste geen enkele PSV huldiging: ‘Ik ben ook fan van...

Cody Gakpo miste geen enkele PSV huldiging: ‘Ik ben ook fan van PSV’

387
0

Een droom ging zondagavond in vervulling voor Cody Gakpo. De aanvoerder mocht ook als dan van de club de KNVB beker omhoog houden.

Dankzij de winnende goal van Cody Gakpo legde PSV beslag op de KNVB Beker. Op het veld van De Kuip werd Gakpo al overmand door emoties.

“Ik heb aardig wat huldiging meegemaakt. Al sinds ik leef en kon lopen, heb ik geen PSV-huldiging gemist, dus dit is heel speciaal”, liet hij weten aan Omroep Brabant. “Persoonlijk ben ik ook fan van PSV. Als je dan een prijs wint, de beker – na tien jaar weer – komen er emoties los.”

Een paar uur naar de wedstrijd stroomde het Philips Stadion al aardig vol voor de huldiging. Gakpo roemt de fans voor de geweldige support. “Geweldig, de fans zijn fantastisch. Ze hebben ons het hele jaar top gesteund, ook in de moeilijke momenten waren ze er. Voor ons is het fijn dat we ze ook iets terug kunnen geven”, aldus Gakpo in gesprek met de NOS.

“We hebben een fantastische ploeg en we wisten dat er iets mogelijk was dit jaar. En we hebben er zó hard voor gewerkt.”


Facebook Comments Box