Home Nieuws Cody Gakpo lijkt snel fit terug te keren voor belangrijke topwedstrijden tegen...

Cody Gakpo lijkt snel fit terug te keren voor belangrijke topwedstrijden tegen Monaco en Ajax

839
0

Cody Gakpo lijkt op tijd fit te geraken voor een belangrijke fase met PSV.

Gakpo was afgelopen dagen onderwerp van gesprek tussen de KNVB en de UEFA. De aanvaller liep vrijdagavond tegen Letland ‘klachten, passend bij een hersenschudding’ op en verliet zaterdag het trainingskamp van Oranje in Zeist. Gakpo moest maandagavond de wedstrijd tegen Gibraltar aan zich voorbij laten gaan.

PSV volgt het gebruikelijke medische protocol voor spelers met vergelijkbare klachten, zo meldt het Eindhovens Dagblad over de zogenaamde hoofdblessure van Gakpo. Dit protocol bestaat uit negen stappen, maar Gakpo zou voor het weekend weer aan kunnen sluiten bij de groepstraining op De Herdgang. Dat kan alleen onder de voorwaarden dat alle klachten zijn verdwenen en de medische staf van PSV groen licht geeft.

PSV speelt zaterdagvond thuis tegen PEC Zwolle. Die wedstrijd komt mogelijk nog te vroeg voor Gakpo. Het belangrijke blok wedstrijd daaropvolgend zou haalbaar moeten zijn voor Gakpo. Op donderdag 21 oktober komt AS Monaco naar het Philips Stadion, drie dagen later volgt in Amsterdam de wedstrijd tegen Ajax.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here