Home Nieuws Cody Gakpo lacht om ‘Ajax appjes’ maar is SEG het juiste kantoor...

Cody Gakpo lacht om ‘Ajax appjes’ maar is SEG het juiste kantoor na ongevraagde eenmansactie?

1276
0

Cody Gakpo werd enkele dagen voor het sluiten van het transferwindow ongevraagd en ongewild aangeboden bij Ajax.

Althans, dat was de lezing van De Telegraaf. De krant bleek inzage te hebben gehad in de appjes waarin Cody Gakpo werd aangeboden om een binnenlandse transfer naar Amsterdam te maken.

Een onmogelijke transfer, die er uiteraard nooit was gekomen. Zoals Ruud van Nistelrooij vrijdagmiddag al nuchter wist te melden, zal PSV nooit haar beste spelers aan welke concurrent dan ook. Dat het kantoor van Cody Gapo dit toch voorstelde mag een hele kwalijke zaak worden genoemd. Zaakwaarnemers en speler bouwde met name afgelopen jaar een warme vertrouwensband op door de internationale interesse die los kwam voor Gakpo.

De gehele entourage rond Gakpo, enkele lieden sterk, bezocht gedurende de afgelopen 8 maanden de kantoren van vele Europese topclubs. Onder meer FC Bayern München, Arsenal, Lille, AC Milan, Internazionale, Liverpool en Manchester City ontvingen het zakelijke gevolg van Cody Gakpo. Bij het horen van de geruchten rond het aanbieden van Gakpo bij de heren technische zaken van de Amsterdammers, bleek Gakpo de glimlach niet te kunnen onderdrukken.

Toch is het een kwalijke zaak te noemen dat het management van een speler zonder medeweten van de betreffende club én speler, enkele dagen voor het transferwindow de betreffende speler aan weet te bieden bij een concurrent. In de jacht naar geld en commissies liet SEG alle fatsoen varen om toch succes te behalen. Is SEG wel het juiste kantoor voor talentvolle spelers als Cody Gakpo, die fatsoen en normen en waarden hoog in het vaandel hebben staan?

De vraag stellen, is hem beantwoorden. Stefan de Vrij heeft in ieder geval een pasklaar antwoord op deze vraag, die Cody Gakpo zichzelf inmiddels ook zal stellen.


Vorig artikelDe interne onrust rond Gakpo-transfer: ‘Intern was men het met elkaar oneens’
Volgend artikelJohn de Jong analyseert het turbulent verlopen transferwindow

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in