Home Nieuws Gakpo is wereldklasse: ‘Management Gakpo praat na WK met Real, Bayern, Arsenal...

Gakpo is wereldklasse: ‘Management Gakpo praat na WK met Real, Bayern, Arsenal en United’

2535
0

De ster van Cody Gakpo is behoorlijk rijzende. De naam van de aanvaller schiet de wereld over, naar vrijwel alle uithoeken waar fans naar het WK kijken.

Een ieder is eensgezind. Na het WK gaan er zich vele clubs bij PSV melden om Cody Gakpo over te nemen. Opnieuw was Gakpo belangrijk voor Oranje. Met een verwoestende uithaal trof Gakpo al na zes minuten doel voor Oranje in het WK-duel met Ecuador. De sterspeler ontvangt zowel in binnen- als buitenland veel lof. Alle Europese media en kranten richten de pijlen op de aanvaller, die sterker dan ooit voor de dag komt. Zijn cijfers spreken inmiddels boekdelen. Gakpo kan ongekende statistieken overleggen en zou normaal gesproken na de winterstop naar een topclub verhuizen, ware het niet dat Gakpo zelf meer oren heeft naar het seizoen bij PSV afmaken.

Gakpo viel als één van de weinigen niet uit de toom tegen Ecuador maar kreeg opnieuw een andere rol toebedeeld van Louis van Gaal. Dat zorgde ervoor dat de pijp leeg was in de tweede helft want het inbrengen van Memphis Depay zorgde voor weer een wijziging in het systeem, wat Gakpo richting einde wedstrijd niet meer leek te kunnen belopen. Dat zijn vervanger luistert naar de naam van Wout Weghorst is een treurig gegeven te noemen.

Voor de wedstrijd tegen Ecuador gaf Voetbal International-verslaggever Marco Timmer een update over Gakpo en zijn toekomst. De zaakwaarnemer van de 23-jarige aanvaller zou na het WK om het gesprek aan gaan met meerdere Europese topclubs. Ook Real Madrid wordt inmiddels genoemd, naast FC Bayern München, Manchester United en Arsenal. PSV zet in op een transfersom van vijftig miljoen euro plus bonussen maar dat bedrag kan gerust naar boven worden bijgesteld. Het is echter zeker niet uitgesloten dat Gakpo het seizoen afmaakt in Eindhoven, omdat zijn voorkeur daar naar uit gaat.


Vorig artikelVink hard voor ‘ongeïnteresseerde’ Memphis: Wat hij kwam doen, weet ik echt niet’
Volgend artikelHans Kraaij net zo zeker als Portugese journalist: ‘Gakpo is weg, PSV kan hem niet behouden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in