Home Nieuws Cody Gakpo inmiddels in gesprek met Erik ten Hag

Cody Gakpo inmiddels in gesprek met Erik ten Hag

7906
0

Is het spel op de wagen wat de toekomst van Cody Gakpo betreft; gaan er eindelijk biedingen komen van Premier Leagueclubs die maanden achtereen juist niet concreet werden?

Het heeft er alle schijn van want inmiddels bekend geworden dat Cody Gakpo een gesprek heeft gehad met Erik ten Hag. Trainer en speler lonken naar een samenwerking. Engelse media wisten vorige week al te melden dat Cody Gakpo op de radar van Manchester United staat. Erik ten Hag ziet de komst van Gakpo naar Manchester dan ook wel zitten. Er heeft inmiddels een gesprek plaatsgevonden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

United wist nog geen bod uit te brengen maar na het tweeluik tussen PSV en Rangers FC lijkt dat er wel van te gaan komen als we Britse media moeten geloven. PSV zet hoog in en wenst minimaal 45 miljoen euro voor haar reserve-aanvoerder te ontvangen. Ondertussen ziet Ruud van Nistelrooij dat het met de focus van Gakpo wel goed zit.

“Hij houdt zich zoveel mogelijk afzijdig van datgene wat ruis geeft om een topprestatie te kunnen leveren. Cody is 23 jaar en dat is op die leeftijd niet altijd mogelijk, maar voor mij is hij iemand die altijd met zijn vak bezig is. Ze kennen we hem echt. Als trainer probeer ik hem te helpen bij alles wat hij nodig heeft, maar hij moet het uiteindelijk zelf doen. Ik vind het knap hoe hij zich blijft manifesteren, al kwam dat er tegen AS Monaco dan een keer niet uit.”

Van Nistelrooij focust zich met zijn beschikbare spelers op de komende wedstrijden en sprak nog niet met Gakpo over een transfer naar welke club dan ook. “Pas als er iets concreets is, gaan we het daar over hebben. We zijn bezig met zijn ontwikkeling als speler en hoe hij kan bijdragen aan PSV.”


Vorig artikelPSV in Deventer met vijf wijzigingen in de basisopstelling: Rust voor Sangaré, Xavi Simons in de basis
Volgend artikelWim Kieft prijst Ibrahim Sangaré inzake contractverlenging: ‘Gakpo en Sangaré nog niet klaar voor de top’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in