Home Nieuws Cody Gakpo in gesprek met Liverpool, Manchester City en Bayern München over...

Cody Gakpo in gesprek met Liverpool, Manchester City en Bayern München over zomerse toptransfer

943
0

Liverpool, Manchester City en FC Bayern München. Dat zijn de clubs die de pijlen richten op Cody Gakpo. Dat meldt Voetbal International.

Gakpo lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden bij PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft ook Bayern München zich gemeld. En dus komt ook PSV in actie want Gakpo staat op het punt zijn contract te verlengen tot medio 2026. Een hogere transfersom wordt zo veilig gesteld. Gakpo is benaderd door de grootste clubs van Europa. Met Manchester City en Liverpool heeft hij al oriënterende gesprekken gevoerd, aldus Voetbal International.

Het Eindhovens Dagblad noemt ook Bayern München. Die club meldde zich al eerder bij Gakpo en zijn management en de interesse is vrij serieus te noemen. Gakpo lijkt nog niets te hebben besloten, maar het lijkt vast te staan dat hij in de zomer een heuse toptransfer gaat maken. Gakpo presteert dan ook naar behoren en was dit seizoen goed voor 10 goals en 11 assists in 28 wedstrijden. SEG, het management van de aanvaller, spreekt geregeld met de grootste clubs van Europa.

Eerst wacht Gakpo contractverlenging met PSV. “Het ziet er naar uit dat ik mijn contract ga verlengen. De clubs die iets willen zijn ook bij mij bekend, ik heb daar gesprekken over gehad met mijn zaakwaarnemer. Er zijn hele interessante clubs bij gekomen, maar wij moeten kijken naar wat de eerste stap is.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here