Home Nieuws Cody Gakpo in gesprek met Leeds United, absoluut transferrecord lonkt

Cody Gakpo in gesprek met Leeds United, absoluut transferrecord lonkt

9292
0

Een verrassend bericht uit Engeland. Cody Gakpo voert inmiddels gesprekken met Leeds United over een zomerse transfer naar de Premier League club.

Dat meldt het Algemeen Dagblad dinsdagavond. Gakpo staat dan ook in de nadrukkelijke belangstelling van de Premier League uit de Midlands van Engeland. De interesse lijkt in een stroomversnelling te geraken omwille van een op handen zijnde transfer van de Braziliaanse sterspeler Raphinha naar Arsenal of Chelsea. Leeds wenst meteen door te pakken en vroegtijdig toe te slaan op de internationale transfermarkt, klinkt het vanuit Engeland.

Het medium LeedsLive berichtte afgelopen weekend al over de belangstelling van Leeds voor PSV’s aanvoerder. Gakpo staat in ieder geval bovenaan de lijst van beoogde versterkingen. Leeds zal diep in de buidel moeten tasten. AD Sportwereld schrijft dat PSV de telefoon niet opneemt voor minder dan 40 miljoen euro. Dat zou betekenen dat er een absoluut transferrecord gebroken zou gaan worden. Gakpo zou op zijn beurt bereid zijn te luisteren naar het verhaal van Leeds United maar van een akkoord is geenszins sprake. Wel kan er alvast rekening worden gehouden met een vertrek bij PSV want als Engelse clubs met de geldbuidel gaan rammelen, valt er voor clubs buiten het Verenigd Koninkrijk weinig eer te behalen.

Gakpo werd al gelinkt aan Manchester City, Liverpool en Arsenal, maar genoemde clubs zijn nog niet concreet geworden in deze fase van de transferzomer. Ruud van Nistelrooij hoopt nog altijd op een langer verblijf van Gakpo in Eindhoven.

Eerder deze week schreven we al over de fans van Leeds United, die Gakpo meer dan welkom heten. De fans van Leeds wisten recent een special te maken over Gakpo, waarin een verzameling acties en doelpunten werd getoond. Klik HIER voor de link naar het artikel over de Leeds United fans.


Vorig artikelIs dit de reden waarom van Nistelrooij zo gelooft in samenwerking met Brands? ‘Ik had nog nooit van Sangaré gehoord’
Volgend artikelProject Brands krijgt vorm: Xavi Simons in Eindhoven, transfer naar PSV nadert voltooiing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in