Home Nieuws Cody Gakpo heeft geen interesse in vragen over de Premier League

Cody Gakpo heeft geen interesse in vragen over de Premier League

402
0

Cody Gakpo maakt zich samen met de rest van het Nederlands Elftal op voor de kwartfinale wedstrijd van Oranje tegen Argentinië.

Gaat Gakpo zijn doelpuntentotaal van drie stuks op de eindronde uitbreiden of wordt het een schaakwedstrijd die zonder doelpunten op een verlenging zal uitdraaien? De selectie van de Argentijnen heet te verslaan te zijn aanstaande vrijdag. Met name de backs van de Zuid-Amerikanen maken geen grootse indruk op de internationale voetbalpers. Aan Cody Gakpo en Memphis Depay de taak om de verdedigers van de Argentijnen de stuipen op het lijf te jagen.

Inmiddels is de wereldpers al enkele dagen druk doende om alle ins en outs van de kraker van aanstaande vrijdag onder de loep te nemen. Zowel bij Oranje als bij de selectie van de Argentijnen zijn honderden journalisten aanwezig, die allen louter schrijven over de kraker tussen de twee grote voetballanden. Echter is de Britse pers voornamelijk bezig met schrijven over de Premier League interesse voor Cody Gakpo. Er is meer dan de Premier League en zeker rond een WK eindronde maar daar denken Britse journalisten duidelijk anders over.

De toekomst van Gakpo is een hot item geworden maar de hoofdrolspeler zelf ondergaat het allemaal erg rustig. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Cody Gakpo aan momenteel helemaal niet bezig te zijn met een mogelijk vertrek bij PSV. “Het gaat voortdurend over de Premier League, maar ik probeer er niet mee bezig te zijn”, aldus Gakpo.

“De jongens helpen mij daarbij. En vrienden en familie sturen niets door over wat ze lezen, zien of horen. Het is simpel: ik ben hier op het WK, wil een maximale prestatie neerzetten en moet niet bezig zijn met heel andere zaken”, aldus Cody Gakpo.


Vorig artikelExtra centrale verdediger snel beschikbaar: Olivier Boscagli hervat groepstraining bij PSV
Volgend artikelGertjan Verbeek niet onder de indruk: Gakpo krijgt een onvoldoende

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in