Home Nieuws Cody Gakpo gebrand op resultaat in Amsterdam: ‘Ik heb daar nog niet...

Cody Gakpo gebrand op resultaat in Amsterdam: ‘Ik heb daar nog niet gewonnen’

191
0

PSV lijkt meer dan klaar voor de wedstrijd tegen Ajax in de Amsterdam Arena.

De club kent geen best trackrecord afgelopen jaren in de onderlinge wedstrijden in Amsterdam dus het wordt tijd dat het overschatte Ajax eens te kijk wordt gezet in eigen huis.


In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Cody Gakpo aan heel veel zin te hebben in de wedstrijd van zondag. “We zijn met PSV aan een goede ontwikkeling bezig. Het niveau in trainingen en wedstrijden wordt steeds beter”, aldus Gakpo. “Ik denk dat je terugziet dat we langer bij elkaar zijn, dat we steeds beter weten wat de staf wil. En belangrijk: iedereen is heel gebleven, mede door het wisselbeleid van de trainer.”

De aanvaller is daarbij ook gebrand op een goed resultaat want best waren de resultaten niet afgelopen jaren in Amsterdam. “Sinds ik bij het eerste zit, heb ik nog niet van Ajax gewonnen. Het werd thuis een keer 1-1 en de laatste twee keer uit hebben we verloren”, zo geeft hij aan. “Bij die 3-0 zege zat ik op de tribune. Dat was in 2018, in het laatste jaar van Phillip Cocu. PSV wil sowieso altijd winnen van Ajax, maar voor mij persoonlijk is het zeker hoog tijd. Laat het zondag maar gebeuren.”


Facebook Comments Box