Home Nieuws Blijft Gakpo in de winter bij PSV? ‘Na dit seizoen ben ik...

Blijft Gakpo in de winter bij PSV? ‘Na dit seizoen ben ik nog meer ready om die volgende stap te maken’

1302
0

Zo net voor de laatste competitiewedstrijd tegen AZ geeft Cody Gakpo een duidelijk signaal af. Een winterse transfer is wat hem betreft niet aan de orde.

Clubs als Leeds United of Manchester United ten spijt, Cody Gakpo lijkt de clubs die zich in de winterstop bij PSV zullen melden teleur te gaan stellen. Gakpo ziet een winterse transfer eigenlijk niet zo zitten. Leeds United kondigde in augustus al aan dat het na het WK in Qater terug zou komen voor Gakpo maar daar lijkt de aanvaller zelf geen oren naar te hebben. Hans Kraaij vertelde Marcel Brands afgelopen zondag nog dat Liverpool zich zou gaan melden voor Gakpo maar ook Liverpool lijkt kansloos deze winter. Gakpo heeft een duidelijk plan voor ogen en lijkt er op in te zette om PSV pas na dit lopende seizoen te gaan verlaten.

Voor Gakpo was afgelopen zomer al de nodige interesse, maar uiteindelijk wilde Gakpo PSV nog niet verlaten. “Ik denk dat ik aan het eind van dit seizoen wel zo ver ben om die stap te maken. Voor mijn gevoel was ik dat aan het begin van dit seizoen ook al, maar na dit seizoen ben ik nog meer ready om die volgende stap te maken.”

Gakpo wordt gevraagd naar zijn droomclub maar dan volgt een opvallend antwoord want een droomclub ziet Gakpo niet. Daar zit hij al naar eigen zeggen. “PSV was altijd mijn droomclub. Voor de rest heb ik er niet echt één.” Wel denkt hij na over de wereldtop en de clubs die daar dicht tegenaan zitten. “Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City en Liverpool. Het zou een eer zijn om daar te mogen spelen, maar ik moet ook kijken in wat voor team ik het beste tot mijn recht zou komen.”

Zijn statistieken zijn in ieder geval indrukwekkend te noemen. Met het naderende WK heeft Gakpo de nodige successen achter zijn naam staan: topscorer van de Eredivisie, de meeste assists, de meeste geslaagde voorzetten, de meeste gecreëerde kansen en de op op één-na-meeste succesvolle dribbels. De reserve-aanvoerder wil zichzelf nog verbeteren. “Ik wil nog constanter zijn en nog meer scoren. Ik denk dat ik ook nog heel veel kan leren wat betreft mijn kopkracht, mijn linkerbeen en positie kiezen”, aldus Cody Gakpo.


Vorig artikelWK speler Cody Gakpo: ‘PSV was altijd mijn droomclub. Voor de rest heb ik er niet echt één
Volgend artikelAad de Mos wijst PSV op td FC Twente én Shakhtar: ‘Beste van Nederland, hij kent Zuid-Amerika’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in