Home Nieuws Cody Gakpo gaat de wereld over: ‘Gakpo is Robben, Sneijder en Van...

Cody Gakpo gaat de wereld over: ‘Gakpo is Robben, Sneijder en Van Persie in één’

3260
0

De naam van Cody Gakpo gaat de wereld over. Vrijwel alle media wereldwijd schrijven over de knappe en belangrijke kopgoal van Gakpo tegen Senegal.

Het gaat dan met name ook over de positie die Louis van Gaal voor Gakpo in petto had tegen de Senegalezen. Door de nog geringe fitheid van Memphis Depay had van Gaal een rol als nummer 10 voor Gakpo in petto. De reserve-aanvoerder achter Luuk de Jong stelde zeker niet teleur. Behoudens de eerste 15 minuten, waarin Gakpo niet zoveel in het spel werd betrokken, speelde de aanvaller een prima wedstrijden achter de spitsen in een min of meer vrije rol. Is het knap gezien van Louis van Gaal of gewoon logisch?

Onder Roger Schmidt kreeg Gakpo ook meerdere rollen toebedeeld, waaronder vleugelaanvaller maar ook spits. Niet alleen de buitenlandse media zijn onder de indruk maar ook de vaderlandse media schrijven over de prestatie van Cody Gakpo. ‘Hij is alles in één’, klinkt het bij Voetbal International. ‘Gakpo is Robben, Sneijder en Van Persie in één’, aldus de analisten van VI.


Vorig artikelUEFA richt pijlen op Gakpo: Cody Gakpo is the young star of Dutch football
Volgend artikelVan Hanegem lovend over Cody Gakpo: ‘Bescheiden en iemand die alles uit zijn loopbaan wil halen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in