Home Nieuws Cody Gakpo eindstation prachtige aanval, Poolse media lyrisch over Gakpo, Dumfries en...

Cody Gakpo eindstation prachtige aanval, Poolse media lyrisch over Gakpo, Dumfries en Memphis

1052
0

Het Nederlands Elftal heeft donderdagavond veel indruk gemaakt in de Poolse hoofdstad Warschau.

Oranje won de wedstrijd eenvoudig met 0-2 maar liet bij vlagen indrukwekkend spel zien. Cody Gakpo had in ieder geval een belangrijke als even prachtige bijdrage aan de 0-1 in de eerste helft. Gakpo kreeg in het Nations League duel tegen Polen een basisplaats en opende na een schitterende aanval de score. Lang balbezit werd door Gakpo eenvoudig afgerond.

Ook oud-PSV’ers Memphis Depay en Denzel Dumfries hadden een aanzienlijk aandeel in de mooie treffer. Het Nederlands elftal won uiteindelijk met 0-2 en Gakpo speelde de hele wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd gaf bondscoach Louis van Gaal tegenover de NOS aan dat Gakpo zondag tegen België waarschijnlijk op de bank plaats zal moeten nemen. Poolse media waren na afloop onder de indruk van het spel van Oranje en lichtte genoemde spelers er dan ook uit.

De kranten in Polen zagen Oranje schitteren en schreven dat het elftal van Louis van Gaal een goede kanshebber is om het WK in Qatar te winnen. Spelers als Cody Gakpo, Memphis Depay en Denzel Dumfries werden er door de kranten in Polen uitgelicht.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here