Home Nieuws Cody Gakpo: ‘Dit is waar je het allemaal voor doet’

Cody Gakpo: ‘Dit is waar je het allemaal voor doet’

42
0

Ineens was daar de achttienjarige Cody Gakpo die zich van trainer Philip Cocu mocht laten zien wat hij waard is. De pas achttienjarige aanvaller kreeg afgelopen zaterdag pas te horen dat hij zijn koffers kon pakken.

De trainer die zo vaak wordt verweten weinig eigen jeugd spelers geen échte kans te willen geven en dit pareert met de woorden dat het niet om eigen jeugd moet gaan maar om kwaliteit, schuift ineens de jonge Gakpo naar voren.

De jongeling is vastberaden zich tijdens het trainingskamp van PSV in Zwitserland te laten zien“Ik hoorde zaterdag na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk dat ik mee mocht”, vertelt hij op de site van PSV. “De trainer kwam in de bus naar me toe en vertelde dat ik mee mocht. Een fantastisch gevoel natuurlijk. Dit is waar je het allemaal voor doet, maar ik ben hier niet alleen om te genieten.” Gakpo hoopt dat hij kan laten zien wat hij in huis heeft. “Hier kun je jezelf laten zien. Ik wil per se een goede indruk achterlaten. Spelers en trainers willen me daarbij gelukkig graag helpen. Dit is een prachtige ervaring, maar ik wil daar niet alleen van genieten. Het is genieten en hard werken. Ik luister daarom goed en probeer zoveel mogelijk dingen op te pikken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here