Home Nieuws Cody Gakpo dankt de fans voor de massale steun maar baalt van...

Cody Gakpo dankt de fans voor de massale steun maar baalt van verloren topwedstrijden

255
0

Cody Gakpo haalt in gesprek met verschillende media ook nog de steun van de PSV fans aan de afgelopen maanden.

De stadions mogen dan wel weer leeg zijn maar volgens Gakpo was de steun in een periode dat er wel fans bij mochten zijn, overweldigend en heeft dit PSV en de selectie erg goed gedaan. De aanvoerder is vol vertrouwen over successen voor PSV in 2022 en weet een jaar later ook waar het fout ging wat betreft vorig seizoen. “Dit jaar wonnen we moeilijke wedstrijden, waar we die afgelopen seizoen niet naar onze hand konden zetten”, reageert hij tegenover Voetbal International.

Gakpo wijst erop dat PSV de laatste weken minder weggeeft. Het elftal van Roger Schmidt staat defensief wat beter dan enkele weken maar ook daarin kunnen nog stappen worden gezet. “Ik denk dat dat een belangrijk onderdeel is van onze progressie. We scoren ook vaak, maar hebben nog niemand in de dubbele cijfers. Ik mag toch hopen dat dat na de break lukt.”

Gakpo is hoe dan ook vol vertrouwen voor de komende zes maanden en ziet veel ontwikkeling in de selectie. “Er is ook geen reden om geen vertrouwen te hebben. We werken allemaal, stuk voor stuk, hard. Iedereen laat op de training zien dat hij wil spelen. Ik denk dat het ook komt omdat we naar elkaar zijn toegegroeid. Binnen én buiten het veld. Er kunnen mooie dingen ontstaan”, zegt de reserveaanvoerder, die wel vindt dat PSV stappen moet zetten in de topwedstrijden.

“Dat is wel een dingetje, maar we willen ze écht winnen. Het moet maar eens gaan gebeuren. De supporters worden bedankt voor de steun de afgelopen maanden. “Ik wil iedereen bedanken voor de steun, ook al zaten jullie thuis. In het begin van het seizoen was het natuurlijk wel volle bak, we hebben genoten van jullie zolang jullie er waren. Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien. Geniet van de feestdagen en gelukkig nieuwjaar alvast.”


Facebook Comments Box