Home Nieuws Cocu zoekt vertrouwen na slechte statistieken

Cocu zoekt vertrouwen na slechte statistieken

34
0

“Als de puzzelstukjes in elkaar vallen, verwacht ik dat we zomaar in de juiste versnelling kunnen zitten”, zegt Philip Cocu over de match tegen ADO.

De magere reeks zegt hem weinig. “Ik ben nooit zo bezig met statistieken. Wij kijken vooruit naar ADO. Willen we de concurrenten blijven volgen of dichterbij komen, moeten we winnen. Dat het niet optimaal loopt, komt ook doordat niet iedereen in optimale vorm is. Ik vind niet dat een tegenstander meer vuur brengt. Een aantal jongens is op zoek naar vorm. Dan moet je op anderen terug kunnen vallen. Ik vind nog steeds dat we iedere wedstrijd ingaan met de intentie te winnen.”

Cocu heeft duidelijk gemaakt dat Luuk de Jong na zijn reservebeurt bij het midweekse Champions League-duel met Atlético Madrid 2-0 weer in de basis gaat starten. “Hij heeft net nog wat extra lopen afwerken en de ballen vlogen er allemaal weer lekker in. Dat is een belangrijke bijdrage voor het vertrouwen. Ik weet zeker dat als hij weer gaat scoren de één na de andere bal er in vliegt”, zegt Cocu over De Jong, die al 855 minuten droog staat.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here