Home Nieuws Cocu zag vooral een defensief FC Twente

Cocu zag vooral een defensief FC Twente

15
11

Opnieuw wist PSV thuis niet te winnen en viel een late lucky gelijkmaker. Na afloop zag Philip Cocu vooral een defensief FC Twente maar legde de coach opvallend genoeg niet de vinger op de zere plek. PSV speelde namelijk in een veel te laag tempo en ging pas voetballen na de ontstane achterstand.

“Dit was weer een tegenstander die ervoor koos om de bus te parkeren. En daar hebben we moeite mee gehad”, zo gaf Phillip Cocu tegenover de NOS aan. “Je probeert dan een vroege goal te maken. Maar dat lukte niet. Nee, dat is geen frustratie. Het is een constatering. Het is niet onlogisch dat tegenstanders dat doen. Het is aan ons om daar een antwoord op te vinden.” PSV liet na de 1-0 volgens Cocu wel strijd en passie zien. “Maar het niveau van voetbal vind ik veel te laag.”


Facebook Comments

11 REACTIES

  1. Onzin. In de eerste helft trok PSV zich bij balbezit massaal terug op de eigen helft. We begonnen te slap aan de wedstrijd. Al bij de aftrap gaat de bal over de zijlijn. Ploeg op scherp zetten is een taak van de trainer en dat lukt hem niet. Ben supporter van PSV, maar vond zeker niet dat Twente zich terugtrok. Selectie en staf met name Cocu, ga jullie schamen bah.

  2. Cocu ziet niet goed volgens mij want cocu ziet schijnbaar ook nog steeds iets in de jong wat wij niet zien en Twente voetbalde gewoon van de goal af voor de winst zelfs nadat ze met 1-0 voorkwamen!zeer slap excuus voor wederom een waardeloos PSV!

  3. En ik zie een trainer die hopelijk snel buiten geknikkerd word schijt wissels luuk eeuwig vertrouwen geven onbegrijpelijk ramselaar eraf nooit risico nemen en verdediger eraf om 3 punten over de streep te halen liever extra verdediger tegen Sparta want o spArta is zo goed beker voetbal al 3 jaar weg gegooid en kan nog wel uur door type maar word er niet vrolijker van cocu doei

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here