Home Nieuws Cocu waarschuwde voor korte snelle corner

Cocu waarschuwde voor korte snelle corner

11
0

Het tactische strijdplan van Philip Cocu pakte zowel in de eerste als tweede helft verkeerd uit waardoor PSV veelal achter de feiten aanliep, naast het verschil in kwaliteit tussen PSV en Bayern München.

Phillip Cocu is vooral niet tevreden over de manier waarop zijn ploeg na rust tegen Bayern München speelde. PSV zette hoog druk en speelden met veel pressie, waardoor er flinke gaten ontstonden.

“Of we de wedstrijd in het eerste half uur hebben verloren? Daar leek het wel op, maar na die periode komen we weer terug”, aldus Cocu tegenover Veronica. “Ze spelen met enorm veel druk en beweging, daar hadden wij geen grip op.”

“Waar ik laaiend over ben, is de manier waarop wij die 1-0 tegen krijgen. De manier waarop wij dekken, dat kan gewoon niet. Dat is Champions League-onwaardig. Dat zo’n goal kan vallen, is hun kwaliteit. Maar niet op deze manier. Ik heb hier notabene voor gewaarschuwd. Bayern neemt de corbers vaker zo.”

Cocu zag PSV er vervolgens bovenop komen. in die fase zat de arbitrage echter niet mee. “Opnieuw een zuivere goal afgekeurd, dat was geen buitenspel”, doelt Cocu op de treffer van Gastón Pereiro. “Zoiets is, zeker in deze wedstrijden, heel duur.”

In de tweede helft counterde Bayern  PSV weg, terwijl Cocu daar naar eigen zeggen nog zo voor gewaarschuwd had. “Ik wilde niet dat we hoog druk gingen zetten, daar hebben zij te veel kwaliteiten voor. Maar we doen het wel en daar ben ik zeker niet over te spreken. Dat doet ons de das om.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here