Home Nieuws Cocu waakt voor vorm SC Heerenveen

Cocu waakt voor vorm SC Heerenveen

9
0

Er staat PSV een lastige uitwedstrijd te wachten. Heerenveen heeft inclusief bekertoernooi al vijf wedstrijden op rij gewonnen heeft. Cocu is zeer benieuwd naar de vorm en speelwijze  van Heerenveen

“Het wordt vast een mooie wedstrijd”, zegt Cocu op PSV.nl over de clash met Heerenveen. “Je hoort overal dat ze blaken van het zelfvertrouwen. Het is een mooie wedstrijd om naar uit te kijken en een lastige uitwedstrijd”, Heerenveen staat vierde, met twee punten achterstand op de tegenstander van zaterdag. Dat houdt in dat de Friezen de derde plaats kunnen overnemen, als ze dit weekend drie punten pakken. “Dit is een belangrijke wedstrijd. Heerenveen staat goed, per definitie is deze wedstrijd niet makkelijk. Er is ons alles aan gelegen om een goed resultaat te halen. We willen wel mee blijven doen om de bovenste plaatsen en daarvoor is een overwinning noodzakelijk.”

Cocu keek nog éénmaal terug op de puntendeling in Rostov. “We zijn vooral bezig geweest met herstel. We hebben een lange reis gehad. We hebben de wedstrijd een keer teruggekeken en vandaag heel kort getraind. Alle energie gaan we nodig hebben in de wedstrijd”, stelt Cocu.

Omdat PSV midweeks nog in actie kwam, had Cocu graag gezien dat het duel met Heerenveen een dag later gespeeld zou worden. “Ik denk dat we ervoor moeten zorgen dat dit soort beslissingen niet langer bij de clubs liggen. Die denken en handelen in hun voordeel en dat is hun goed recht. Dat zal in de toekomst aangepast moeten worden, dat zou beter zijn voor het Nederlands voetbal.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here