Home Nieuws Cocu voorzichtig; Zoet vol vertrouwen

Cocu voorzichtig; Zoet vol vertrouwen

10
0

Zoals het een gelouterde en ervaren coach betaamt is Philip Cocu voorzichtig in aanloop naar het uitduel in Rostov. Jeroen Zoet daarentegen vertrouwt erop dat PSV tegen FK Rostov een stap in de goede richting zet voor Europese overwintering.

“We gaan deze wedstrijd in om een maximaal resultaat te halen. We spelen altijd om te winnen, maar je moet na afloop ook kijken wat er maximaal in zat”, vertelde Cocu op de persconferentie voor het duel van woensdag. Een punt in een uitduel is ook waardevol. Misschien was hun kracht niet heel erg bekend in Nederland. Maar als je de club een aantal wedstrijden op rij bekijkt, zie je dat er gewoon een kwalitatief goede ploeg staat.” Volgens Cocu is Rostov een elftal met specifieke kwaliteiten. “Maar ook één die defensief heel sterk is.”

 Voor Zoet is winnen het enige dat telt. De doelman beseft dat voor PSV na de nederlaag tegen Atlético Madrid in de eerste wedstrijd een goed resultaat nodig is.

“We weten dat Rostov een goede tegenstander is. Ze hebben niet voor niets Ajax en Anderlecht uitgeschakeld, maar wij hebben meerdere malen laten zien dat we tegen goede tegenstanders ook een goed resultaat kunnen halen”, zei Zoet op de persconferentie.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here