Home Nieuws Cocu verwacht weer lastige avond in Tilburg

Cocu verwacht weer lastige avond in Tilburg

42
0

Zoals te doen gebruikelijk is Philip Cocu uiterst voorzichtig over de komende tegenstander, Willem II uit Tilburg. Cocu liet tijdens zijn persconferentie weten op de hoede te zijn voor Willem II.

Het huidige Willem II mag voor PSV geen enkel probleem vormen. Het elftal van Cocu komt goed voor de dag in uitwedstrijden en heeft dit seizoen menig ploeg in eigen huis naar een nederlaag gespeeld. De laaggeklasseerde Tilburgse formatie heeft weinig klasse in de ploeg.
Dat de Tilburgers momenteel voorlaatste staan op de ranglijst, zegt hem weinig. ‘We moeten iedere wedstrijd honderd procent gaan, dat hebben we de laatste weken wel gezien. Geen enkel duel is eenvoudig, overdrijft Cocu. PSV kende eerder dit seizoen geen enkele moeite met NEC en Heerenveen, hoewel de uitslag in Friesland niet bevredigend was.
Wij hebben het al een aantal jaar op rij lastig in Tilburg’, doelt Cocu onder meer op het 2-2 gelijkspel van vorig seizoen. ‘Het is een derby, die leven toch. We moeten echt vol aan de bak om een goed resultaat te boeken. Bovendien zal hen er alles aan gelegen zijn om te stunten, want ik denk dat zij misschien ook iets meer van het seizoen verwacht hadden.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here