Home Nieuws Cocu verwacht meer van Willems; Zinchenko niet bij selectie

Cocu verwacht meer van Willems; Zinchenko niet bij selectie

14
0

In zijn vooruitblik op de wedstrijd tegen NEC, zegt Cocu meer te verwachten van Jetro Willems. Cocu blikt tevens terug op de transferperiode.

“Op transfergebied is er minder gebeurd dan ik had verwacht”, zegt Cocu. “Wel is er een goede balans tussen vertrekkers en nieuwelingen. Ik denk dat we op hetzelfde niveau zitten als vorig jaar. Jonge spelers worden ouder en hebben meer ervaring.” Cocu is blij met de rust die na het sluiten van de transfermarkt is teruggekeerd. “Deze groep moet het gaan doen. Dat is fijn voor de spelers, maar ook voor de technische staf.”
Verder een opvallende uitspraak over Jetro Willems, die meer met een transfer bezig was afgelopen weken, dan met zijn verdedigende taken. “Zijn vorm zal moeten stijgen. Er zit meer in. Nu hij terug is bij PSV moet hij zich volledig richten op ons”, zegt hij in het Eindhovens Dagblad. Aan Joshua Brenet de taak om voor zijn kansen te strijden.
Oleksandr Zinchenko zit nog niet bij de selectie voor het duel met NEC van zaterdag. “Zinchenko heeft een pijntje overgehouden aan de interlandweek met Oekra├»ne. We gaan geen risico met hem nemen tegen NEC”, zegt Cocu.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here