Home Nieuws Cocu: ‘Tien jaar PSV zou met mijn karakter ook best kunnen’

Cocu: ‘Tien jaar PSV zou met mijn karakter ook best kunnen’

19
0

In een groot interview in het Algemeen Dagblad praat Phillip Cocu onder meer over zijn toekomst. De Eindhovenaar ziet zichzelf gerust 10 jaar bij PSV blijven.

De hoofdtrainer van de club gaat volgend seizoen alweer zijn zesde jaar als hoofdtrainer in. “Ik heb nu al zin om te kijken of we een team neer kunnen zetten dat om de titel speelt, maar ook weer iets kan gaan bereiken in Europa,” geeft Cocu aan. “Ik ben ambitieus, maar heb geen planning voor mijn trainerscarrière. Als er interesse zou komen, dan leg ik dat gewoon open op tafel binnen PSV en zal ik er over nadenken.”

“Tien jaar PSV zou met mijn karakter ook best kunnen. En juist omdat selecties steeds sneller veranderen, kan een trainer de stabiele factor zijn. Elke zomer twee, drie man weg uit de basis, mij frustrateert dat niet. Sterker: elk jaar vers bloed is juist goed.” Cocu verwacht echter dat er meer spelers uit de basis zullen vertrekken als hem daar naar gevraagd wordt. “Met vijf man houd ik zeker wel rekening,” zegt hij daarover.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here