Home Nieuws Cocu prijst Schwaab en Ramselaar

Cocu prijst Schwaab en Ramselaar

77
0

Phillip Cocu is tevreden over de aankopen Daniel Schwaab en Bart Ramselaar. Het tweetal heeft zich uitstekend aangepast in het eerste halfjaar, zegt Cocu. 

Schwaab kende een moeizame start en er waren twijfels alom maar de Duitser maakt een stabiele indruk. “Schwaab hadden we al best lang op onze lijst staan. Hij heeft een bewuste keuze gemaakt voor PSV. Daar zijn wij blij mee want hij doet het goed. Hij heeft zich vrij snel goed aangepast aan onze manier van spelen en manier van werken. Het is een prettige speler om mee samen te werken. Het is een slimme en open jongen”, zegt Cocu tegen PSV TV.

“Hetzelfde geldt eigenlijk voor Ramselaar Hij is een talentvolle speler die we met het oog op de toekomst hebben gekocht. Ook hij heeft zich heel goed aangepast. Hij is leergierig en wil zich graag ontwikkelen. Hij heeft meer gespeeld dan we op voorhand hadden gedacht. Of het té snel gaat? Dat weet je nooit. Hij dwingt het zelf af, hij heeft zelf invloed op hoe het verloopt. Hij kan terugkijken op een goede eerste seizoenshelft”, vindt Cocu.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here