Home Nieuws Cocu prijst Narsingh en Maher

Cocu prijst Narsingh en Maher

14
0

Luciano Narsingh en Adam Maher hebben volgens Cocu uitstekend gereageerd na de onheuse maar terechte bejegening van het publiek.

Beide spelers genieten in ieder geval het volste vertrouwen van de trainer. Of dat betekent dat beide falende spelers in Tilburg opnieuw in de basis mogen beginnen, is nog onduidelijk. De trainer van PSV is er in ieder geval vasthoudend genoeg voor de heren wel op te stellen in de basisformatie.

Waar Narsingh op de juiste manier omging met zijn wissel, gaf Maher een signaal waarmee hij zich verder van het publiek vervreemd. “Ik sta hier met een rotgevoel”, zei Narsingh destijds tegen het Eindhovens Dagblad. “Ik zou liegen als het niet zo was. Natuurlijk doet dat iets met je, als je op zo’n manier wordt gewisseld. Het enige wat we kunnen doen, is hard blijven werken”, aldus de rechtsbuiten. Over dat harde werken zei Maher zonder te blikken of blozen: “Ik ben geen speler die het van het harde werken moet hebben. Ik moet het meer van mij spel hebben”, zei Maher.
Het zijn uitspraken passend in de categorie “het ging vandaag wel lekker bij mij”, zoals Maher 2 seizoenen terug in Waalwijk zei nadat PSV van RKC had verloren.

“Als ik zie hoe die jongens getraind hebben de afgelopen periode, dan vind ik dat ze echt een positief signaal hebben afgegeven. Je kunt je kop naar beneden laten hangen, maar je kunt extra energie in de training gooien en juist dat hebben ze uitstekend gedaan”, zegt de trainer tegen De Telegraaf.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here