Home Nieuws Cocu niet verrast door overwinning Rostov op Bayern

Cocu niet verrast door overwinning Rostov op Bayern

27
0

Vrijwel heel Europa was verrast door de overwinning van Rostov op Bayern Munchen, behalve Phillip Cocu. De trainer van PSV is een meester in het ophemelen tegenstanders, ongeacht van welk niveau. Laten we het er maar op houden dat het een bewuste en gekozen tactiek is. 

Cocu eist dat de spelers dinsdagavond opstaan in de Champions League-wedstrijd tegen FK Rostov. Bij het puntenverlies tegen Roda JC wil Cocu niet meer stilstaan. “Het lijkt me duidelijk dat we hier niet zitten om over teleurstellingen te praten. We willen vooruitkijken. Dan creëer je een goed gevoel”, zegt Cocu. “We moeten gewoon zorgen dat we onszelf na de wedstrijd in de spiegel kunnen kijken. Je kunt beter thuisblijven als je van tevoren gaat denken: wat als het misgaat? In topsport krijg je altijd wel een keer te maken met tegenslagen. Dat moet je je kop niet laten hangen, maar juist omhoog kijken en je rug rechten. We gaan morgen vol voor de overwinning. Dat zal de gedachte zijn, niet al die negatieve zaken.”

Cocu verwacht dat Rostov zich zeer defensief zal opstellen dinsdagavond. “Rostov is een eenheid zonder grote sterren. Ze zijn heel moeilijk te verslaan. Het was voor mij ook geen verrassing dat ze van Bayern wisten te winnen. Als ze een keer verliezen is het nipt, zoals het geval was tegen Atlético Madrid. Ze zullen niet open en bloot gaan voetballen. Het wordt voor ons een tweestrijd in een wedstrijd. We moeten niet op achterstand komen, maar wel scoren. Het wordt een interessante wedstrijd”, besluit Cocu.

 


Vorig artikelZinchenko bekend met speelwijze Rostov
Volgend artikelOmroep Brabant verwacht getergde Philip Cocu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in