Home Nieuws Cocu kritisch op Marcel Ritzmaier

Cocu kritisch op Marcel Ritzmaier

7
0

“We moeten kijken wat de schade is. Hij kon naar één kant niet goed kijken vanwege de zwelling”, zei Phillip Cocu na afloop in Nijmegen over Marcel Ritzmaier.

Cocu was nog niet vergeten dat Ritzmaier eerder in Eindhoven Luuk de Jong een enkelblessure had bezorgd. “Daar zijn we niet blij mee. Als twee keer een speler geblesseerd moet uitvallen, dan is dat niet goed. Ik denk niet dat Marcel dat bewust heeft gedaan of uit frustratie. Maar misschien is zijn bewijsdrang wel iets te groot. Misschien wil hij zich wat te veel laten gelden.”

Ritzmaier was zich van geen kwaad bewust. “Ik was verbaasd over de gele kaart. Het was gewoon een kopduel en we beschermden ons allebei met de handen. Het pakte ongelukkig uit. Het was zeker niet met opzet”, aldus de Oostenrijker, die ontkende dat hij zich extra wilde bewijzen. “Als ik een duel aanga wil ik dat winnen. Dan gebeuren dit soort dingen soms. Het zijn gewone voetbalmomenten. Ik heb nooit de intentie om iemand te blesseren en zeker oud-ploeggenoten niet.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here