Home Nieuws ‘Cocu kan het wél goed analyseren’

‘Cocu kan het wél goed analyseren’

48
0

In de studio van Fox Sports was men na afloop van Roda JC – PSV uiterst kritisch op de teleurstellende prestatie van PSV. Met name de wissels van Cocu konden op weinig begrip rekenen.

Er werd dan ook reikhalzend uitgekeken naar de eerste reactie van Cocu na de puntendeling. De vinger werd door de geplaagde trainer meteen op de zere plek gelegd net een heldere en duidelijke analyse. Cocu verdedigde zijn wissels, benoemde het lage tempo en erkende de uiterst moeizame fase voor PSV. Cocu achtte het ook onmogelijk om achterin één op één te gaan spelen om iets extras te kunnen forceren, wat op stevige kritiek van analist Erik Meijer kon rekenen.

Meijer vond dat Cocu in ieder geval wel een goede analyse stelde maar dat de trainer juist tijdens de wedstrijd had moeten analyseren en ingrijpen. ‘Cocu kan het in ieder geval wel goed analiseren. Je speelt juist bij PSV om achterin één op één te kunnen spelen als de wedstrijd daarom vraagt’, zei Meijer over de tactisch zwakke wedstrijd van Cocu en PSV.


Vorig artikelSiem de Jong komt opnieuw tekort
Volgend artikelJeroen Zoet: ‘Aan de inzet ligt het niet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in