Home Nieuws Cocu: Jeffrey Bruma maakt vorderingen

Cocu: Jeffrey Bruma maakt vorderingen

15
0

Philip Cocu is er de trainer en persoon niet naar om spelers het Oranje podium op te praten.Toch breekt de coach een lans voor Davy Pröpper en Jeffrey Bruma.

Jeffrey Bruma speelt wekelijks alsof het de laatste Champions League wedstrijd is. De sterke verdediger is eindelijk zijn belofte aan het inlossen met week in week uit uiterst geconcentreerd en meedogenloos spel. Bruma heeft door het spelen van wedstrijden in de Champions League duidelijk stappen gemaakt.
“Als iemand een paar keer leuk speelt bij een club, hoeft-ie van mij niet meteen in een nationale elftal. Eerst maar eens over een langere periode constant presteren. Kun je dat op het niveau van PSV, dan komt Oranje vanzelf.”

Davy Pröpper werd in verband gebracht met een selectie voor het Nederlands elftal. Hij speelt erg goed en imponeerde ook afgelopen zaterdag weer tegen FC Groningen. Maar meer PSV’ers doen het goed, stelt Cocu. “En zo bekeken ben ik zelf blij met de huidige ontwikkeling van spelers. Neem Jeffrey Bruma, die mag echt content zijn met de vorderingen die hij heeft gemaakt in 2,5 jaar”, aldus Cocu.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here