Home Nieuws Cocu houdt positief gevoel over aan spraakmakend weekend

Cocu houdt positief gevoel over aan spraakmakend weekend

12
0

In zijn vooruitblik op de belangrijke wedstrijd tegen Vitesse, geeft Cocu aan een positief gevoel over te hebben gehouden aan het spraakmakende eredivisie weekend. Met de aanstaande terugkeer van Guardado in het vizier glooien er voor PSV kansen op een mooi competitieslot.

“Ik heb een positief gevoel aan het weekend over gehouden. De situatie van nu is beter dan deze was. Het puntenverlies van Ajax geeft de groep een goed gevoel, het is een extra motivatie om door te gaan”, vertelde Cocu maandagmiddag tijdens het persmoment, zegt De Telegraaf.  “Zes doelpunten is een behoorlijk aantal, maar in het voetbal is niets onmogelijk. Het vertrekpunt moet echter winnen zijn.” Cocu wilde zich overigens niet uitlaten over de penalty voor Ajax. “Wij moeten ons bezig houden met het duel met Vitesse en niet, zoals de rest van het land, met andere zaken. Vitesse is iets wisselvalliger, maar net als andere jaren is het een ploeg met veel kwaliteiten.”


PSV kan waarschijnlijk nog niet beschikken over Jorrit Hendrix. De middenvelder wordt maandagmiddag in het ziekenhuis aan een MRI-scan onderworpen. Daar staat de rentree van Andrés Guardado tegenover. “Andrés heeft meegetraind en daar heeft hij een goed gevoel aan overgehouden. Hij zit morgen weer bij de groep.”


Facebook Comments