Home Nieuws Phillip Cocu geeft toe: ‘Ik zou wel serieus over PSV hebben nagedacht’

Phillip Cocu geeft toe: ‘Ik zou wel serieus over PSV hebben nagedacht’

585
0

Phillip Cocu sprak zich deze week uit over de mogelijke belangstelling van PSV om na de zomer weer hoofdtrainer van de club te worden.

Codu was in februari vaak op de Herdgang te vinden en bezocht ook een aantal wedstrijden in het Philips Stadion. Cocu geldt momenteel als werkloze trainer en dus werd er door velen geopperd dat Cocu aan een sollicitatieronde begonnen was in het Philips Stadion. Niets was minder waar. Cocu is niet gevraagd door PSV om als opvolger van Schmidt weer te gaan beginnen. Dat zei de laatste succesvolle PSV coach maandagavond bij Ziggo. Cocu blijkt geen moment in beeld te zijn geweest als opvolger van Roger Schmidt, waar fans en media dachten van wel.

Cocu geeft deze week wel toe dat hij er wel ‘serieus over zou hebben nagedacht’ als PSV zich had gemeld. Marcel Brands wist de pijlen op Ruud van Nistelrooij te richten en dat zorgde voor een ommezwaai bij van Nistelrooij.

Cocu blijft zodoende vooralsnog een werkloze trainer. Onlangs werd hij in verband gebracht met het Schotse Hibernian, maar Cocu heeft niets van deze Schotse club gehoord. ‘Het was een gerucht, maar ik weet er verder niks van’, aldus Cocu, die wel openstaat voor een nieuw avontuur. ‘Maar ik ga niet zomaar overal instappen. De voorwaarden moeten wel goed zijn’, aldus de werkeloze trainer.


Vorig artikelPSV toont interesse in Heerenveen rechtsback Milan van Ewijk
Volgend artikelBijzondere rol Joshua Brenet rond indrukwekkende herdenking Jody Lukoki

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in