Home Nieuws Cocu en Zoet zien kansen in Moskou 

Cocu en Zoet zien kansen in Moskou 

17
0

Hoewel PSV geen goede ervaringen met Russische tegenstanders heeft is er volop vertrouwen in een goed resultaat in Moskou. Philip Cocu en Jeroen Zoet blikken vooruit op de lastige uitwedstrijd.

Afgelopen seizoen in de Europa League waren Dinamo Moskou en Zenit Sint-Petersburg nog te sterk en wist PSV geen uit doelpunt te maken al had dat ook met veel pech te maken.
Cocu hoopt dat zijn team daarvan iets heeft opgestoken, vertelde hij dinsdag in een vooruitblik op de wedstrijd tegen CSKA Moskou voor de Champions League. “We hebben vorig seizoen lessen gehad in effectiviteit. Je kunt goed spelen tegen Dinamo en Zenit maar dat wil niet zeggen dat je een goed resultaat haalt. Ik hoop dat we daar van geleerd hebben.”
CSKA Moskou is volgens Cocu een heel goede ploeg. “Het is een team dat eigenlijk al een aantal jaren in dezelfde samenstelling speelt. Er zitten vaste patronen in. De ploeg speelt vanuit een goede organisatie met individueel zeer goede voetballers die persoonlijk wapens hebben. Net als tegen Manchester United zullen we hard moeten werken.”

Cocu is niet bang dat zijn spelers al bezig zijn met de competitietopper tegen Ajax, aanstaande zondag. “Je merkt en voelt dat de Champions League de nodige extra’s met zich meebrengt en dat je niet met andere dingen bezig bent. We zijn alleen bezig met deze wedstrijd.”
Op de persconferentie in de Arena Khimki ging keeper Jeroen Zoet kort in op de afwezigheid van geblesseerde spelbepalers zoals Luuk de Jong en Andrés Guardado. Het mag geen excuus zijn, oordeelt de doelman. “Het biedt mogelijkheden aan andere jongens om het te laten zien. We zijn goed voorbereid en vertrouwen erop dat we hier woensdag een goed resultaat halen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here